vineri, 24 iulie 2009

Plita vitroceramica pe gaz

Initial ne-am gandit la o plita clasica pe gaz. Ulterior, am descoperit ca exista si plitele astea vitroceramice care, categoric arata mult mai bine . Consum curent electric la Plita cu inductiepostărifeb.

Pagini similarePlita incorporabila Hansa BHGI6201 Gaz, Arzatoare, Aprindere electrica, Inox. Plita vitroceramica Hansa BHCI6512303 Zone gatit, Rama inox, Sticla . In general plitele electrice sunt facute din material vitroceramic , dar mai nou si foarte multe modele de plite incorporabile pe gaz sunt construite . Tip alimentare: Gaz; Categorie plita: Incorporabil; Suprafata de gatire: Sticla.

Plita incorporabila SIEMENS EH375FBB1E, vitroceramica cu inductie, zone de gatit,. Plita incorporabila WHIRLPOOL AKT 3IX, gaz, zone de gatit, negru. La noi la facultate nu e voie cu gaz şi avem plite electrice.


Gatesc la o plita vitroceramica de aproape ani si mi se pare ca timpul de gatire . Multi se intreaba care dintre variante, plita electrica sau plita pe gaz, este. Plita vitroceramica functioneaza electric, in baza unor rezistente . Ma mut intr-un apartament nou si acolo voi fi nevoit sa imi mobilez bucataria!


Plite electrice sau pe gaz, incorporabile, cu unul sau cinci arzătoare, din inox, cristal sau aluminiu, elegante şi delicate.