vineri, 31 iulie 2009

Mobila lemn botosani

Fabrica noastră produce mobilă din lemn masiv de răşinoase cu diverse finisaje. Continuind traditia seculara o prelucrarii lemnului in Bucovina, MOBILEXTRA SA va ofera prin produsele sale un plus de rafinament, durabilitate, culoare si stil . Vezi mai multe de la Mobila la comanda Botosani, conectându-te la Facebook.

MOBILA STYLE Suceava va prezinta colectia noua de mobila 20din lemn masiv. Scaune si Mese din lemn masiv Suceava, Radauti, Botosani, Iasi, Neamt . MOBIA STYLE Suceava - Colectia de mobila lemn masiv, modele deosebite. Neamt Alte produse mobilier lemn masiv Suceava, Radauti, Botosani, Iasi, Neamt .

Despre Noi - Fabrica de mobila-usisiscari scari usi. Fabrica prelucrare lemn masiv - Botosani. La marginea municipiului Botosani, spre Curtesti, exista o fabrica de prelucrare a lemnului masiv.


Mobila cu o selectie exceptionala de mobilier de lux, mobila din lemn masiv conceputa in atelierul propriu. Producem o gama variata de mobilier pentru locuinte, restaurante, hoteluri, pensiuni. Produsele noastre sunt prelucrate din lemn masiv din starea de bustean. Descoperiti mobila dormitor lemn masiv la preturi reduse (produse).


Localitate: Botosani Judet: Botosani Distribuitor.

Județul Botoșani va avea o nouă fabrică de mobilă din lemn masiv. Living Living Dryve Com Bucatarie Bucatarie COD 35Masa MEXICAN ALB din Pin masiv Henke COD 15Comoda TV mobila HENKE . Producator comerciant mobila, mobila la comanda Botosani, mobilier pal, lemn masiv, birou, bucatarie, dormitor, hol, horeca, gradina, baie, jaluzele, canapele, . Rezultate pentru Mobilier în Botoşani ; părerile clienților, prețuri, date de contact,.


Lemn, Producator, PRODUCATORI MOBILA, Tapiterie, Tamplarie . Preturi pentru MOBILIER DORMITOR de la 4lei. Set noptiere Felix 2NO1F alb+lemn negru.


Marvelous Store este un magazin online cu jucarii din lemn 1 eco fabricate in Romania, mobilier inovator din lemn pentru bebelusi, copii si gradinite.