luni, 20 iulie 2009

Pamantul vazut din spatiu noaptea

UNIVERSUL - Miracolul Formarii Universului: Secrete Dezvaluite. De ani de zile, Terra este supranumită Planeta Albastră, pentru că, văzută din spaţiu, pare să aibă această culoare, datorită întinderilor mari de . Cum va arăta Pământul în 2100: suprapopulat şi fără resurse, însă cu m.

Imagini fără precedent ale Pământului văzut din spaţiu, noaptea 0. Cum s-a văzut PAMANTUL din SPAȚIU de REVELION. Iată cum se vede cea mai lungă noapte din an, noaptea de Anul Nou, din spațiu.


Statia trece prin dreptul partii de Terra unde este noapte.

Citeşte şi: PĂMÂNTUL văzut de pe orbită: NASA dezvăluie imagini. Imagini inedite: Cum se vede schimbarea anotimpurilor din spaţiu - FOTO . Imagini în direct de pe Staţia Spaţială Internaţională. Planeta noastră a fost întotdeauna impresionantă prin unicitatea și diversitatea sa. Glob in Pamantul vazut din spatiu ziua si noaptea Brainstorm Toys E2020.


Pamantul pe timp de noapte asa cum este vazut din spatiu. Imagini ÎN DIRECT cu Pământul văzut de pe Staţia Spaţială Internaţională. Terra, fotografiată din spațiu, în timpul nopții.


Aceste imagini cu Pământul văzut noaptea din spaţiu îţi vor tăia.

Teste de Ziua Pământului 2015: Cum se vede Pământul noapte din spaţiu. Pământul în care la acel moment este noapte.


Minunea albastră (cum i se spune Pământului văzut din spaţiu) devine o minune neagră, străbătută de şiruri de puncte luminoase pe timpul . NASA transmite imagini în direct cu pământul văzut din spaţiu. NASA si National Oceanografic and Atmospheric Administration (NOAA) au publicat in urma cu cateva zile o serie de imagini cu Pamantul .