vineri, 24 iulie 2009

Aqua team giulesti

Daca vrei sa inveti sa inoti, tu sau copilul tau, sau doar sa inoti pentru propria ta relaxare, contacteaza-ne si impreuna gasim programul potrivit pentru tine. Cursurile de la bazinul din Giulești s-au mutat, începând cu septembrie 201 la adresa Ghencea 45. Mutarea la bazinul Steaua înseamnă nu numai bucuria de .

Primele cursuri de inot te pot imprieteni cu apa, dar te si pot indeparta de ea. Asigura-te ca inveti sa inoti cu antrenori care sa iti . Daca tot ce vrei este sa inoti de placere, adica pentru a te relaxa, atunci uita-te peste pachetele noastre de inot de agrement. Așa arată baza nouă Aqua Team din Regie (de fapt, așa arăta înainte de culoare și băncuțe; am zis să împărtășim pozele cu voi:) ).

Misiunea celor de la Clubul Sportiv Aquateam din Bucuresti este aceea de a crea “adevarata legatura intre. Aqua Team are doua centre, Miramar si Aqua Team Regie. Receptia Aqua Team Miramar, 0770– Receptia Aqua Team Giulesti. A fost inaugurat anul acesta, după cele mai noi standarde şi este administrat de clubul Aqua Team. Cum în zona Giuleşti oferta nu este prea . Mi-a placut foarte mult cum se desfasoara orele.


Este mereu curat si salile arata fosrte bine. Cum în zona Giulesti oferta nu este prea bogata, bazinul din Complexul Studensesc este. Cursuri de inot la piscina Aqua Team regie.

Campionat National 201 Iulie, Brasov, Stafeta. Optam intre Aqua Team (bazin Miramar), Bucharest Sport Club - bazinul din Elev Stefanescu Stefan sau bazin Lia Manoliu, sau Energy Club . Multi ne cunoasteam dinainte sa ne reunim la Aqua Team, din competitii de natatie sau de la cluburi sportive.


MESAJUL NOSTRU Inotul de performanta iti . Adresa: Aqua Team Miramar: Bulevardul Chisinau, nr. Aqua Team Bucuresti (Aqua Team Regie Giulesti - 073680), Delfinul Bucuresti (Matei Giurcaneanu - 072860), Tenis Club 2000 .