vineri, 24 iulie 2009

Nobila casa perdele

Perdelele si draperiile sunt elementele de decor cu cel mai mare impact in transformarea casei tale dintr-o simpla locuinta, in camin. Am comandat perdele si draperii de acolo.

Cu ocazia sarbatorii Sfintilor Mihail si Gavril, Nobila Casa ureaza un sincer si. Prin magazinele noastre Nobila Casa și colaboratori, se adresează clientelei. Sortimentația diversificată a magazinului Nobila Casa, destinată pentru arta mesei, bucătărie, living, wellness, textile decorative, perdele și decoruri, răspunde . Magazinul Nobila Casa cuprinde si un atelier de perdele si draperii cu o gama larga de textile de perdele si materiale décor, toate sub brandul .

Nobila Casa oferă o gamă diversificată de produse pentru aranjarea mesei, bucătărie, living, wellness, precum şi textile decorative, perdele și alte accesorii. Reteaua de magazine Nobila Casa are ca domeniu de activitate decoratiunile interioare, arta mesei, articole bucatarie, textile de casa, perdele si draperii. Sortimentatia diversificata a magazinului Nobila Casa, destinata pentru: arta mesei, bucatarie, living, wellness, textile decorative, perdele si draperii, raspund pe .