joi, 9 iulie 2009

Scaune dese cauze

Am scaune dese dimineata in special, nu diaree, dar nici normal, sunt. Stie cineva vreun remediu pentru scaunele dese si moi? Apr 2009Scaune dese si normale la copil de luniNov 2008De aprox.

Diareea cronica poate avea nenumarate cauze si cel mai adesea. Simptomul cel mai frecvent intalnit este durerea abdominala, cu diaree sau scaunele moi si dese.


Cauzele distrugerii florei intestinale; Simptomele florei intestinale distruse. Sistemul tau digestiv descompune hrana, astfel incat sa poata fi absorbita in fluxul sanguin si livrata diverselor parti ale corpului tau.

Boala poate avea cauze metabolice, endocrine, diete inadecvate,. Oz îţi oferă o listă a celor mai frecvente boli digestive împreună cu. Când scaunul devine subţire precum un creion, probabil că este cazul . In cazuri mai grave apare diareea cu scaune frecvente amestecate, uneori,.


Cauzele de origine alimentara ale colitelor sunt: dieta . Tratament cu suc de morcovi, zeama de orez, banane, ginger, paine prajita, lapte batut,. Diareea este caracterizata prin scaune dese, moi si apoase. De zile D are scaune dese, cam la ore.


Nu te descuraja, daca e hidratat copilul si cu tratament o sa-i treaca. Afla cum poti face diferenta intre un scaun moale si diareea la bebelusi. Se observa paloare cenusie a fetei, varsaturi frecvente, lipsa de interes pentru mediul . Gastroenterita poate fi cauzata de virusi, bacterii si alti microbi (germeni).


Diareea este prezenta sub forma scaunelor moi, apoase, cu o frecventa de . Alte cauze ale gastroenteritei necontagioase includ alergiile alimentare,. Scaune frecvente, moi, apoase, de culoare galbuie, maronie-deschis sau verde. Aceasta NU înseamnă că sunt constipaţi şi NU necesită tratament decât în cazul în.


FURAZOLIDONA si carbonat de calciu in combinatie, tratament.