joi, 30 iulie 2009

Tigla ceramica creaton

Producator Tigla Creaton: vezi aici oferta de tigle ceramice disponibile la distribuitori. Modelul Rapido este o tigla ceramica traditionala in format XXL cu o distanta de glisaj de mm.


Modelul de tigla Domino este prevazut cu riduri in spatele placilor pentru eliminarea condensului si extra stabilitate.

Vă punem la dispoziție două cele mai populare modele de țiglă ceramică Creaton: Rapido și Balance. Tigla ceramica Creaton Balance este produsa din argila de cea mai buna calitate. Cu tigla ceramica Creaton Rapido aveti un acoperis in totalitate ceramic!


Cele mai bune materiale pentru acoperisuri de calitate!

CREATON – Numele brandului pentru acoperisuri creative. Tigla ceramica Creaton - Mido - tigle ceramice costuri, preturi tigla ceramica, cumpar tigla ceramica. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ACOPERISURI DIN TIGLA CERAMICA.


Tigla ceramica Creaton Balance - produsa in Ungaria. Având în spate garanţia calităţii în orice lucrare, puteţi găsi în acest brand satisfacţia completă. Tigla faltuita cu adancitura dubla rapido, Tigla Ceramica Creaton Balance.


Prin intermediul proceselor moderne de productie,aceste tigle sunt fabricate la o calitate perfecta prin procesul de ardere fara . Tigla clasica ceramica merge cel mai bine in zonele de ses cu variatii. Tigla Creaton este o tigla buna si cu o geometrie buna dar se poate .