marți, 28 iulie 2009

Pret manopera fosa septica

Urmeaza sa construiesc o fosa septica pe un teren in zona Fundulea. Ni s-au cerut numai pentru manopera 1de milioane! Referitor la fosa septica,manopera va costa 18ron pentru urmatoarele.

Cristiane, plasa e SNTB nu stn iar pretul e conform cu ce ceri tu. De multe ori pretul fosei septice dicteaza pentru ca bugetul este limitat sau tendinta este de a cheltui cat mai putin, fara sa ne gandim la . Acum nu stiu ce solutie acceptabila ca pret sa folosesc pentru fosa.


Fosa septica din beton cu avize si manopera+materiale.

Cum se face o fosa la tara, cum construim fosa in curte, preturi fose ecologice, modele fose, fosa septica si bioactivatori ce golesc natural fosa. Eco Vera Systems asigură montaj fose septice ecologice , stații de epurare, separatoare de.


Montaj fosă septică - persoane preț 2. Fosa septică este un recipient îngropat în sol, în interiorul căruia sunt deversate. Preţul mai mic al gazelor de import scade producţia internă. O solutie larg adoptata este construirea unei fose septice din beton sau caramida. Apoi, contactand furnizorii de beton gata preparat, obtineti un pret. Fosa septica ecologica – solutie pentru zonele lipsite de canalizare.


Manopera de montaj fosa septica ecologica (groapa existenta) = 5lei.

Oferta de pret concreta se face prin discutie directa initiala, confirmata apoi de .