marți, 21 iulie 2009

Ceasuri de perete din lemn vechi

Ceas vechi de perete,ceas cu cheie si pendula originala,pendul vintage. Ceas de perete mecanic clasic vechi rotund in metal in stil Art- Deco.


Ceasuri De Perete - Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu obiecte.

Ceas de birou ,decor,colectie,vechi,vintage functional marca marksman. Ceas mic perete rustic vechi din lemn,mecanism alama, lant si greutate. Ceas vechi mecanic de perete cu pendula si cu rama din lemn geam Selva gauri.


Ceas perete lemn - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Veche cutie - caseta de perete din lemn cu sticla pentru ceas - Banat - lucrata. PVM - Ceas de perete sovietic (URSS) tip pendul (pendula) dar lipsa pendul.


Ceas vechi mecanic de perete cu pendula si cu rama din lemn geam Selva 2 . Cel mai vechi ceas din colecţie este unul de şemineu, de producţie. Era un ceas vechi, de perete, care avea ornat capul Regelui Carol I. Cel mai vechi ceasornicar din Mediaş în activitate - NovaTv.


Cel mai vechi ceas din colecţie este o pendulă de perete, din timpul Revoluţiei Franceze 17cu cadran de lemn astronomic inscripţionat în . Ceas mecanic vechi , de peste 1ani , cu mecanism francez si fata de. Ceas de perete cu pendul , mecanism Warmink , carcasa realizata din lemn cu .

De ce zic ca ar mai putea fi vechi: piulita de la gong e patrata, ceea ce indica. Este un ceas de lemn, ceas taranesc cum se mai spune,dar cu .