joi, 30 iulie 2009

Gruparea becurilor in serie si paralel

Puteți contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea lui apăsând butonul Modificare. Un circuit paralel este un circuit electric ale cărui ramuri sunt conectate prin . Tema: Studierea legarii in serie si in paralel a conductoarelor.

Scopul lucrarii: Verificarea legilor la legarea in serie si in parallel. Acest pachet contine proiectul de lectie, insotit de materialele la care acesta face referire : fise de lucru, rebus, ghicitori.


Proiect de lectie clasa a VI a , gruparea becurilor in serie si in paralel. Gruparea becurilor in serie si paralel - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Gruparea becurilor in serie si paralel.


Gruparea becurilor in serie si paralel 228referat Surse si echipamente simple de electroaliment,Tehnologia de fabricare a arborelui unei masini,Electrostatica. Legarea becurilor in serie si in paralel 367referat Gruparea condensatoarelor,Circuite utilizate in telecomunicatii,Campul Electrostatic,Condensatoare electro. Gruparea becurilor in serie si paralel,referat Surse si echipamente simple de electroaliment,Tehnologia de fabricare a arborelui unei masini,Electrostatica,Grup.


SUBIECTUL LECŢIEI: Gruparea becurilor în serie şi în paralel - activitate experimentală. TIPUL LECŢIEI: Lecţie de fixare a cunoştinţelor şi de formare a . Referat gruparea becurilor in serie si in paralel. Paralela intre Amintiri din copilarie si Muzici si faze, 2. Realizarea unor circuite electrice cu becuri legate în serie şi paralel.


Exista doua modalitati de grupare a condensatoarelor si anume: in serie si in.

V si rezistenta interna r alimenteaza cele doua becuri identice de rezistenta R . Termometrul; Dilatarea gazelor şi a lichidelor; Dilatarea corpurilor solide; Magneţi. Gruparea becurilor în serie şi în paralel.


Conectarea rezistorilor cin circuit serie , paralel si mixt si calculul rezistentei echivalente. Gruparea becurilor în serie şi în pa- ralel.