marți, 14 iulie 2009

Pret manopera placare piatra

Va punem la dispozitie o lista informativa de preturi cu tarifele practicate de Deccons. Va sugeram sa-l consultati si sa comparati preturile ori de cate ori cereti o oferta de pret pentru manopera in constructii.


Placare cu polistiren(inclusiv tinci), MP, 24.

Pret montaj piatra decorativa sau naturala. Preturile pentru manopera le puteti accesa aici. Pret manopera montaj gresie, faianta, marmura, mozaic. Placat trepte cu granit, marmura, piatra, 40-6 mp. LISTA CU PRETURI PENTRU MANOPERA LUCRARI DE CONSTRUCTII.


Montaj marmura, piatra naturala, granit, travertin, mp, 45. Placat cu polistiren (lipire adeziv + prindere mecanica), mp, 10. Preturi pentru manopera finisaje in constructii. In intampinarea nevoilor d-stra va oferim o lista cu preturi medii la unele. Placare trepte cu granit,marmura,mozaic,piatra,s. Pret manopera placari si montat gresie faianta parchet.


Placare trepte cu granit,marmura, mozaic, piatra, etc.

Gresie,faianta,piatra,marmura si granit: . Montaj piatra naturala adeziv si sapa semiumeda chituita cu 3. Piatra Naturala Poligonala Vidin - Oferta piatra naturala pret pentru placari. Operatiunea include materialele si manopera de montaj a bordurilor.


Sa nu uitam ca si zona unde locuiti influenteaza costul cu manopera.