marți, 14 iulie 2009

Proiecte case din lemn

Pagini similareProiecte case lemn pentru o constructie mai economica si mai rapida. Alegerea unei case cu structura lemn nu mai este o aventura.


Peste de proiecte de case mici si peste 20de proiecte de case de toate felurile.

Proiecte case parter, case mansarda, case etaj. Proiecte Case de Lemn (structura lemn);prezentare oferta de proiectare si oferte constructie la rosu, semifinit si cheie (categoria case de lemn).


Case din lemn ieftine, cu structură uşoară sau din lemn masiv, proiecte casă,Construim case din lemn masiv sau case din lemn cu structura usoara,. SC JirmaN Engineering SRL - Proiecteaza, construieste si comercializeaza o gama diversificata de produse din lemn: case de locuit, case de vacanta, case de .

Proiectul propune o casa economica cu un volum simplu dispusa pe doua niveluri, parter si mansarda, fara garaj. Proiectul a fost gandit pentru a raspunde . Proiecte de arhitectura adaptabile pentru case pe structura din lemn cu sarpanta industrializata multicui -Economisiti timp si bani! Idei de case mici din lemn – casa pe structura din lemn.


Idei de case mici din lemn foarte practice. ECOKIT Romania producator case de lemn cu o vasta experienta pe piata franceza, proiecte case, case ieftine. Case din Lemn Castellan - case ecologice, construite din lemn de bra uscat, cea mai buna solutie pentru o casa de locuit sau o casuta de vacanta.


Tot mai multi sunt interesati de proiecte de case de lemn ieftine. Iata care sunt avantajele si dezavantajele si cateva idei de proiecte.

In aceasta sectiune sunt prezentate proiecte de case cu structura de rezistenta din lemn. Sunt proiecte cu pereti plini din lemn, alcatuiti din grinzi cu sectiune . Parter 588m+terasa 1mParter: 1. Intra pe site si vezi foarte multe modele de case lemn deja construite.


Decoratiuni, mobila, proiecte, amenajari case si gradini. Case din lemn: Construieste-ti cu noi case de lemn la preturi foarte bune.


SC MOBAR SA construieste case pe structura de lemn, la rosu sau la cheie oriunde in tara.