marți, 7 iulie 2009

Magazine mobila ada salonta

Ada Fabrica de Mobila srl produce si comercializeaza mobilier tapitat - la nivel national si international. Vizitați-ne magazinul nostru, pentru că aveți de asemenea, o șansă la reducere!


ADA FABRICA DE MOBILA SRL, localitatea Salonta, judet Bihor.

Producătorul austriac de mobilă ADA face a doua fabrică în Oradea şi deschide un outlet în spaţiul unui fost magazin PIC. Oradea fiind la doar km depărtate de Salonta, unde austriecii au început producţia în urmă cu 12 . Rezultate pentru Mobila în Salonta ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul. Escorial Mobila Arad va prezinta cel mai diversificat magazin de mobila Arad - mobila de calitate la .

Domeniu de activitate: Mobilă - magazine, comercializare.

Sediul social: Iosif Vulcan 3Loc: Salonta, Jud: Bihor. Firme mobila, producatori mobila, mobila la comanda, mobila online,.


Fabrica de mobila ADA face a doua fabrica in Oradea si deschide un outlet in spatiul unui fost magazin PIC. Prima unitate de productie a ADA din Oradea este la doar km de Salonta, unde austriecii au inceput productia . Magazin online de mobila - mobila la comanda, bucatarii, dormitoare, sufragerii, saltele, mese din sticla, obiecte. Cumpara acum Set coltar bucatarie Ada DR. RON de la Naturlich, magazinul tau de mobila online. Vezi detalii Set coltar bucatarie Ada DR.


Fabricare mobila si accesorii pentru birouri si magazine (1) . Comanda mobila online: canapele si paturi, calitate de exceptie!