vineri, 17 iulie 2009

Scaune vintage albe

Retro Boutique, magazin online cu mobilier antichizat, decoraţiuni vintage şi poveşti din vremuri tihnite. Oglinzi, scaune în stil clasic şi sfeşnicul de pe şemineu stau tăcute la rând spre a te încânta.

SCAUN CLASIC RETRO VINTAGE STIL BAROC DIN LEMN MASIV LUCRAT MANUAL. SCAUN DE MASA CU BRATE CLASIC RETRO VINTAGE STIL BAROC DIN LEMN MASIV. Dimensiuni (L x l x H): x x 1cm.

Fiecare om cu visurile lui, dar atunci când devine părinte, visurile sale se îndreaptă în primul rând pentru confortul. Scaune lemn - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. SCAUN BAROC DIN LEMN MASIV ALB CU TAPISERIE CREM. Admit că nu sunt un admirator al culorii albe pentru mobilă, dar poate că scaunele finisate în contrast ca și modelul de scaun din stejar Dijon, . Tendințele din trecut sunt atât de la modă astăzi.


Cu design retro, scaunul suprapozabil împletit alb Vintage este un model de exterior foarte modern. Scaune cafenea, restaurant, alb vintage, tapitate Retro - Scaunele sunt comandate in Belgia, model vintage, culoare alb patinat, tapitate cu catifea bej.


Proprietar: E-mail: Telefon: Vizualizat: ori; Antichitatea se afla in: Categorie: Cantitate: Pret: Vezi toate() antichitatile anticarului din . Scaune sufragerie Fotolii Mese și scaune pentru bar Mobilier pentru cafenea Scaune înalte Scaune pentru juniori Scaune de birou Taburete cu trepte Taburete . Mobilier Bucatarie Vintage pentru cunoscatori in orasul Bacau. La JYSK găsești o gamă variată de scaune de bucătărie și scaune dining în stil modern sau clasic, din lemn masiv,.


SET VINTAGE - MASA MAGNUM + SCAUNE RETRO K-2Vezi mai mare. Un scaun, un fotoliu, un birou sau o etajera vintage sunt piese de mobilier ce pot incalzi in mod aproape.