miercuri, 8 iulie 2009

Priza elevator

ELEVATOR se integreaza perfect intr-un decupaj cu un diametru de mm si 1mm inaltime, priza avand mm diametru. Aplicații dezvoltate inițial în divizia Facility, precum sistemele de prize TWIST, ELEVATOR sau POWER FRAME COVER, se regăsesc astăzi și în tânărul . Schuko si prize Euro - in limita stocului.

Sistemul de prize Elevator de la Bachmann se potriveste perfect in orice spatiu de lucru. Sistemele de prize Bachmann pentru bucatarii si birouri se pot incastra in blaturi sau se pot. Elevator - sistem de prize tip turn, incastrat in blatul de bucatarie.


Afla detalii despre Priza (multipriza) ELEVATOR, x schuko, x euro, tip lift si vezi parerile celorlalti.

Reduceri, promotii, oferte speciale la Componente electrice . Cumpara Multipriza incorporabila pentru blat de bucatarie Bachmann Elevator 2xSchuko, prize, cordon 2m + fisa Schuko montabila online de la eMAG la pret . ELEVATOR se ridica printr-o simpla apasare cu degetul, oferind prize pe o suprafata extrem de restransa. Dupa utilizare, unitatea de prize se coboara din nou . PRIZA ELEVATOR PRIZA SCHUKO SI PRIZE EURO 822.


PRIZA ELEVATOR PRIZA SCHUKO SI PRIZE . Priza incastrabila Elevator ideala pentru blat bucatarie, mese birou, mese de conferinta. Elementul de priză ELEVATOR este potrivit pentru orice mediu de lucru.


Coloană telescopică prize Pop-Up S 2V, prize Schuko, capac culoare aluminiu.

Cu diametrul de mm, ELEVATOR este ideal pentru conectări la curent în spații . Cumpara priza modulara Bachmann pentru birou, model ELEVATOR, din magazinul online QMart. Eleganta si usor de montat in spatii restranse. Priza ELEVATOR cu Schuko si Euro (incastrabil in mobilier). Priza dreptunghiulara tripla gri pentru masa birou sau blat bucatarie. Societatea Berko din Serbia şi-a început activitatea în anul 1987. Priza Bachmann Elevator 1xSchuko 2xEuro, 2m 928.


Prize Priza Elevator p-u incastrare in mobilier; Design modern si compact; Instalare rapida si usoara; Ideal p-u bucatarie; Contine o priza Schuko si doua module . Priza bachmann elevator 1xschuko 2xeuro 2m 928003.