marți, 14 iulie 2009

Rigole plastic preturi

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria RIGOLE. Executam rigole betonate dispunem de cifa beton 5.

Rigola promotionala PPHD 1000x160x1mm + Gratar fonta klasa C250. Kit complet: Rigola ZMM PVC + Gratar din otel zincat kl.


Rigola de scurgere de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo.

Rigole beton de la distribuitori, producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Oferta completa: Rigole plastic polipropilena - Rigole beton cu polimeri. Garantăm durabilitate şi calitate la cele mai bune preţuri şi oferim . Oferte de rigole din beton, metalice, PVC.


ItalRoman pune la dispozitia dumneavoastra rigole pentru drenaj beton, potrivite. Pretul afisat este pe bucata, cu TVA inclus si nu include pretul gratarului.


Suprafetele amenajate vor fi mentinute curate si functionale pe orice fel de vreme prin sistemul de rigole montat pe marginile trotuarelor, strazilor sau curtilor. Rigole cu gratar, ape, pluvial, scurgere, drenaj, plastic, otel, inox, evacuare, curte,. Gradina, balcon, tratament apa Pret, mic, scazut, ieftin, casa, curte. Kit Rigola Skip cu gratar pietonal in PROMOTIE- Pret 49.


Faserfix (rigole, camine si guri denstitae) - gratare din plastic sau cauciuc. Rigolă de exterior de 10mm, cu rama din plastic integrată și grătar . Fii la curent cu preţurile mici LEROY MERLIN!


Gratar din material plastic HDPE; Lungime ml; Suruburile incluse in pret. Rigolele pentru drenaj din beton se produc în lăţimi nominale de 10 15 20 30 4şi 5cu sau fără pantă interioară.