marți, 21 iulie 2009

Oferta zilei metro

Fii la curent cu cele mai noi oferte, promotii si reduceri din magazinele METRO,. Pentru mai multe oferte, vezi si pagina de Ofertele zilei!

Vino acum in magazinele METRO si profita de oferta special pregatita pentru tine! La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua de nume!

Economisiti cu cele mai recente promotii din catalogul de oferte Metro, valabile de pe 10. De aniversarea noastra iti oferim discount in fiecare zi, timp de de zile, la un produs din.


IT, jucării, până la articole sportive, ustensile profesionale de bucătărie și articole „do . Cele mai bune oferte din catalogul Metro din Braila: descopera toate produsele la reducere, oferta Metro si ofertele speciale.

Cel mai nou catalog – broşură a Metro, doar la Ofertolino. Uitaţi-vă la ofertele şi promoţiile săptămânale din catalogul supermarketului Metro şi economisiţi . Acesta poate fi vizualizat cu un simplu click AICI. In septembrie si octombrie METRO deruleaza Campania “zile – OFERTE x 2”.


Pe perioada derularii campaniei, in fiecare zi, gasiti 2 . Catalog de oferte METRO - Intotdeauna cele mai bune oferte pentru tine sau pentru afacerea ta. Reviste, pliante si promotii actualizate in fiecare ora! Selgros este o companie membră a grupului.


Cataloagele Metro pentru luna aprilie 201 precum si cele cu oferte pentru Paște 201 le puteti accesa dand click aici. METRO deruleaza Campania “zile – OFERTE x 2”. Pe perioada derularii campaniei, în fiecare zi, găsiti produse cu o reducere de . Sărbătorind de ani de existență, Metro CashCarry promite să ofere un discount important câte unui produs pe zi, timp de de zile, .