marți, 21 iulie 2009

Ciclide africane de vanzare

Astatotilapia Aeneocolor Dimensiune cm Lei Bucata –. Astatotilapia Latifasciata: Dimensiune cm Lei Bucata Dimensiune .

Vand pesti ciclide Africane, ciclide Americane si alte specii. Animale de companie Alte animale de companie.

Vand ciclide - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. VAND CICLIDE AFRICANE PACHET PUI - Specii pesti, Cichlidae . Vand specii deosebite ciclide malawi,diferite dimensiuni ,perfect sanatoasi. Crescatoria Ciclide Ara cu o experienta bogata, acumulata in cei ani de la infiintare, va pune la dispozitie, ciclide africane de inalta calitate, majoritatea . Anunturi gratuite pe publicu vanzari de pesti exotici pentru acvariu.


Va oferim spre vanzare, pui de ciclide africane, rezultate. Despre ciclide Sunt pesti puternic colorati, de apa dulce, apreciati atat de acvaristii profesionisti cat si de cei amatori. Ciclidele africane sunt recunoscute ca fiind niste pestii cu proliferabilitate crescuta.


Vand tot ce am intr-un acvariu african de 3L pentru ca vreau sa trec pe ciclide americane si trebuie sa vand repede. Vand ciclide africane MALAWI - posted in Vanzari: Din pacate trebuie sa ma despart de aceste bijuterii. Vand hrana pentru ciclide africane, granule cu spirulina, fulgi cu spirulina, granule pentru puiet.


Hrana specifica ciclidelor malawi trebuie sa fie vegetala. Pentru cei interesati sa populeze un acvariu pretul se poate negocia daca se doreste . Astfel scot la vanzare mai multe varietati si specii.