joi, 16 iulie 2009

Limba soacrei inflorita

Sansevieria, cum avem grija de limba soacrei? Limba soacrei sau Sansevieria este una dintre cele mai usor de intretinut plante de apartament. Tag-uri: Limba soacrei, Sansevieria, utiă.

Deşi a stat la umbră, iar pentru înflorire, eu am citit, este necesar soarele. Limba soacrei sau Sansevieria este o planta suculenta, originara din Africa si. SANSEVIERIA (Sansevierasau limba soacrei?!) Azi dimineata nu era inflorita,dar acum,la 23;,este asa.


Limba Soacrei prefera solurile nisipoase, dar si acide sau bazice.

Pentru ca planta de apartament sa infloreasca trebuie asezata la lumina, . Descarca sau asculta online floare-cactus(limba soacrei) inflorita in casa ! Articole despre limba soacrei scrise de Mihaela C. Dacă reuşiţi să recoltaţi seminţe din fructele care se dezvoltă după înflorire, semănaţi-le primăvara, la 22°C. Pentru a stimula germinarea, ţineţi seminţele în apă . Limba soacrei, un cactus foarte frumos, sadire si inmultire, ingrijirea, boli si.


Pentru ca planta de apartament sa infloreasca trebuie asezata la lumina. Ce-mi place la ea e ca tine foarte mult inflorita. Astea nu-s Craciunite,ci Limba soacrei,Cataline,un alt fel de cactus,oleaca mai teposi:),exact . Limba soacrei sau Sansevieria trifasciata “Laurentiin” este o planta care isi are originea in Africa, dar si in cateva tinuturi din Asia.


Limba-soacrei este o planta care creste inalta de m si are fructele. Florile se recolteaza in perioada de inflorire, sunt uscate si pastrate in . Originară din Africa, planta denumită popular limba soacrei și științific Sansevieria trifasciata are un foliaj ascuțit și lunguieț, fiind poreclită și planta șarpe. Limba soacrei sau Sanseviera este o planta originara Africa si Asia care face parte din familia Ruscaceae.


Originară din Ibiza, limba soacrei în ţara noastră este foarte cunoscută ca plantă de interior, acum însă există şi soiul rezistent la frig. Flori care atrag energii negative – ferește-te de limba soacrei.