vineri, 31 iulie 2009

Viprod mobila slobozia

Viprod SRL - Producator Mobilier Pal Melaminat a adăugat fotografii noi în. Viprod SRL - Producator Mobilier Pal Melaminat added new photos to the album:.


Viprod produce şi comercializează mobilă la comandă şi în serie pentru locuinţe, instituţii, şcoli, hoteluri etc.

Intreprinderii Judetene de Prestari Serivicii. Mobila de bucatarie Slobozia : Mobila de bucatarie creata din pal melaminat de mm si usi din MDF,nuante si model la alegerea clientului. Magazin mobila Staer Slobozia, bucatarii, dormitoare, canapele, livinguri, coltare, mobila tineret si copii.


VIPROD SRL a fost infiintata in anul 1994.

Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Fabricarea de mobila . Mobila - Decoratiuni pentru orasul Slobozia. Magazin de Mobila vă pune la dispoziţie o mare varietate de mobilier de calitate,. Intreprinderi Mici, judetul IALOMITA, domeniul 31: Fabricarea de mobila Vezi diploma . Viprod Srl, judetul Ialomita: Suntem producator de mobilier la comanda si serie folosind o gama divesificata de culori.


Vindem in magazine proprii specializate si . Vizitati acum cel mai mare showroom de mobila din judetul IALOMITA. Produce si comercializeaza la comanda, dar si serie, mobilier din pal melaminat: . Firma de mobila - Messengeru' prin definitie e un virus!

Viprod SRL angajeaza pentru pozitia Tamplar cod in , judetul Ialomita Locuri de. Operator masini in prelucrarea lemnului cod la SC Mobila SA în Slobozia.


Angajare Tapiter cod în Slobozia la Viprod SRL. Viprod produce si comercializeaza mobila la comanda si in serie pentru locuinte, .