joi, 23 iulie 2009

Galerii lemn praktiker

Avem peste produse in categoria Galerii lemn cu preturi de la 28. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!


Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online!

Avem peste produse in categoria Galerii metal cu preturi de la 53. Avem peste 2produse in categoria Perdele si draperii cu preturi de la 14.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria GALERII LEMN. Preturi pentru GALERII LEMN de la 1lei. Preturi pentru GALERII, SINE, SISTEME, INELE, CAPETE de la lei. Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice.


La JYSK gasesti o gama variata de galerii de perdea, sine perdea, inele, clipsuri si carlige adezive pentru prinderea perdelelor. Seturile noastre de galerii fabricate din lemn, metal sau plastic vor uşura procesul de alegere a modelului potrivit. Galerii pentru perdele si draperii, cu profil din aluminiu.


Cataloage cu oferte si promotii Galerii disponibile in Diego. Catalog Praktiker casa si gradina octombrie - noiembrie 20'Drumul .

Galerie perdea Frunză bonprix 9243(924323) Suport draperie. Inele din lemn pentru perdele, cu cârlig d=4 culoare: nucă (buc) Suport draperie. Decoratiuni (perdele, jaluzele, galerii, draperii, tablouri, rame). Placi din lemn sau rigips, profile tabla pentru pereti din rigips.


Galerie lemn praktiker pret - Poarta din Fier Forjat placata cu lemn, Placa gips-carton LaDURA 12. Botoşani concurează cu Dedeman şi Praktiker GALERIE FOTO.


Le-am vizitat pe toate la - bricostore, dedeman, hornbach, praktiker.