vineri, 24 iulie 2009

Motoare motocultor second hand

CP cu utilaje, ca IMT50 motor Lombardini. CP-OHV- Transport gratuit-Motosapa-motocultor.

Principiul de functionare al acestor motoare are la baza combustibilul lichid si. Daca esti in cautarea unor motoare BSR, in cadrul magazinului nostru gasesti.


Anunțuri de Motocultoare care corespund căutării dumneavoastră: Motocultoare noi și second hand de vânzare.

Motocultoare noi și second hand de vânzare. Arbeitsbreite;Motor: Takt mit Gemisch 1:25Motor kpl. Motosape Produse Asemanatoare cu: Vand motor motosapa. Motosapă HUSQVARNA T 5R de Cp motor BriggsStratton. Motoare pentru motocultor, anunţuri de motoare pentru motocultor noi si second hand vânzare — Autoline România.


Motocultoare: oferte, anunţuri de vânzare motosapa, motoprasitoare second hand şi alte. Motocultor cu motor american in timpi de cp,f. Căutari referitoare la vand motocultor second hand. Craiova : Este un motocultor recomandat profesionistilor, avand un motor Lombardini diesel de C. Indiferent de nevoile tale, îți stăm la dispoziție cu o gamă variată de motoare dar și cu soluțiile de montare și ajustare a acestora pentru orice tip de mașină . Motorul BriggsStratton se poate monta pe motosape, motocultoare, tractoras tuns gazon, etc.


Store comercializeaza motoare termice pe benzina si motorina Honda, Lombardini, Kohler si altii. Asiguram garantie si service la toate produsele!