luni, 20 iulie 2009

Teava patrata 40x40x3

Teava patrata 40x40xmm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria TEVI METALICE PENTRU . Cumpara Teava Patrata 40x40xmm de calitate la cel mai bun pret doar de la Constal.

Stocuri si livrari rapide in Bucuresti si in Tara! Cumpara acum Teava patrata x x mm si iti facem livrarea direct la santier. TEAVA RECTANGULARA 6M 40X40X pret mic negociabil livrare super rapida.


Descriere produs: TEAVA RECTANGULARA 40X40XMM.

Utilizare: teava rectangulara are o arie foarte larga de folosire, incepand . Pretul include TVA , pretul nu include cheltuielile de livrare. Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de bucati. Teava patrata 40x40x- ideala pentru diverse structuri din otel, aplicatii de producere a echipamentelor si pentru industria agricola.


Stedra Construct comercializeaza tevi patrate si dreptunghiularesudate longitudinal, ce sunt destinate realizarii . Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Teava patrata in sectiune, sudata longitudinal.


Teava patrata se foloseste in constructii civile si industriale, constructii de masini, constructii agricole, utilizari . Teava rectangulara Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o caută clienţii noştri.

Teava patrata sudata pentru constructii este confectionata din tabla laminata neagra sudata longitudinal. Materia prima din care este realizata teava patrata, . Minipanou LED sticla 6W Alb Cald Patrat, Aplica led 8W AC patrata, V nd teren 000m patrati euro metrul pretul este negociabil , Produse metalurgice, . Teava patrata pentru constructii 40x40x6m.


Teava patrata pentru constructii Suceava ,Botosani , Iasi,Bacau,Neamt ,Bistrita. Oferte produse si servicii: teava 40x40x3. Comanda minima este 20Lei Oferta valabila in limit.


Teava de otel sudata pentru constructii, EN 1021-- Teava patrata 40x40x- Marca otel S235JR - Lungime: 4000-80mm.