miercuri, 1 iulie 2009

Altex mașini de spălat rufe

Masina de spalat rufe frontala AEG L89495FL, 9kg, 1400rpm, A+++, alb. Masina de spalat rufe verticala WHIRLPOOL TDLR 7021 7Kg, programe, 1200rpm, A+++, . Masini de spalat ieftine: Lista cu toate promotiile, ofertele si lichidarile de stoc pentru masinile de spalat rufe de la eMAG, Altex, Domo, Flanco. La Flanco masinile de spalat rufe au preturi avantajoase.


Cumpara acum online, transportul este gratuit! La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria Masini de spalat si uscatoare rufe. Preturi pentru Masini de spalat si uscatoare rufe de la . Viteza maxima la centrifugare (rpm): 1400. Masina de spalat rufe Whirlpool AWIC 1091 14rpm, kg, Clasa A+++, Al 6-lea Simt Infinite Care, Alb Pret vechi 9Lei Pret nou Lei flanco. Reduceri ALTEX - masini de spalat Whirlpool, indesit, bosch, samsung, artic.


Oferte Masini de spalat rufe si Uscatoare la eMAG. MAG (inclusiv masini de spalat rufe incorporabile);; zeci de modele frontale, verticale sau cu uscator la Altex;; zeci de . Producator: Beko Model: WKB61032Y Detalii produs Program tesaturi lana Acest program spala rufele delicate din lana la fel de bland ca si spalarea manuala, . Mașina de spălat arctic AFD7200A++ devorează chiar și kg de rufe și are o reducere de 2de lei, la.


In oferta Altex sunt masini de spalat rufe cu reduceri care incep de la 1de lei si ajung pana la 3de lei. Multe persoane caută mașini de spălat de la Altex, caută chiar în .

Ultimele oferte Altex, reduceri si promotii din magazinul tau preferat, online pe. Cele mai bune reduceri la: incorporabile, frigidere, masini de spalat rufe, masini . Acumulatori Incarcatoare Lanterne Electrocasnice Frigorifice Masini de spalat rufe.


La Altex promotiile la masini de spalat se desfasoara pe tot timpul anului. Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt mai rar folosite in .