miercuri, 3 august 2011

Tigla metalica novatik matt

Tigla Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Pentru productia Novatik Matt Final Distribution foloseste otel cu acoperire .

Este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Pentru fiecare metru patrat de tigla Novatik Matt cumparat primesti folia anticondens Delta NEO . Descriere produs: Tigla Metalica Novatik Matt Tigla Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania.

Tiglele metalice Novatik Matt sunt realizate din otel cu acoperirea Colofer - marca . Novatik este prima ţiglă metalică în panouri mici produsă în România. Paleta de culori este alcătuită din: Brick Matt, Brown Matt și Black Matt.


Tigla metalica Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania, are de ani garantie si pierderi minime la montaj (sistem modular). Tonurile de culoare sunt perfect armonizate: - Brick Matt (RAL 8004); - Brown Matt . NOVATIK MATT – un acoperis solid si eficient, recomandat si in conditii extreme. Tiglele metalice Novatik Matt sunt realizate din otel cu acoperirea Colofer.


Tigla Novatik Matt este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Otelul din care sunt produse tiglele Novatik este stabil, rezistent si sigur.


Tigla metalica Novatik Matt este prima tigla metalica in panouri mici produsa in . Ghidul vă va arăta pas cu pas care sunt variantele. Brown Matt (RAL 8017) Brick Matt (RAL 8004).