luni, 29 august 2011

Mini strung de vanzare

Strung pentru lemn cu copiator, dispozitiv copiere CL 1500. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Ax intermediar cu rulmenti pentru strung de banc. Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Ai 1oferte pentru Strunguri, cu preturi bune, Lei. Cumpara Strunguri cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Strunguri Produse Asemanatoare cu: Ministrung de vanzare UNIMAT MADE IN AUSTRIA Piesa rara de colectie ! Sc Westmetal srl Timisoara ,angajaza: -CONTROLOR CALITATE,aschiere clasic si CNC -OPERATO.


Un strung de banc pentru metal second hand de vânzare poate fi găsit pe piață de la aceiași producători. Stiu ca aparuse si o carticica in seria ABC despre acest ministrung. Strungul Unimat-pe care l-am mentionat mai sus nu e de vanzare. Strung ușor ideal pentru prelucrarea operativă a pieselor mici. Strung pentru metale CQ93Mini Strung pentru metale CQ93Mini.


Gama variata de strunguri universale de vanzare cu diferite putere si viteza potrivite pentru bricolaj si. Mini Strung pentru metal Edison by Damatomacchine. Vand strung de banc, (mini-strung) ASIST sau FERM, in foarte bune conditii. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate online maxima sau cauta anuntul dorit.


Vand strung de banc, (mini-strung) ASIST sau FERM, in foarte bune conditii de functionare,efectiv, nu stiu daca am lucrat pe el 10- ore. Daca esti in cautarea de mini strung, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru mini strung si iti vom trimite cea .