vineri, 5 august 2011

Fosa septica din boltari

Sunt nou pe acest site si sper sa nu gresesc si sa postez aiurea. Vreau sa construiesc o fosa septica la tara. Daca dorim sa avem in casa instalatii sanitare la .

Adica , volumul unei fose septice pe care il recomanda standardul 125(prin acest cod de bune practici) pentru fose septice este de. Fosa - Care e recomandata ,fosa septica sau cea zidita?


Este vorba despre o fosa septica din beton, cu doua compartimente dar care prezinta o serie de dezavantaje. Fosa septica prezentata mai jos reprezinta o alternativa la wc-ul din fundul curtii sau la o fosa din beton.

Este destinata pentru folosinta limitata . In acest filmulet incerc sa prezint celor care doresc sa construiasca o fosa septica citeva repere cu. Multi dintre voi, cei care nu aveti posibilitatea de racordare la reteaua de. Am cumparat casa cu o fosa construita din boltari, credeti ca voi avea probleme?


Apa deversata a luat drumul de minima rezistenta, adica spre fosa septica . Camine din beton pentru apometru , fose septice etc. Inainte de a alegerea unei fose septice, trebuie sa ne stabilim ce asteptari avem de la acest produs.


Pentru mine e simplu: nu vreau sa cheltui multi bani pentru . Ne ocupam de o treaba murdara dar extrem de necesara, construirea unei fose septice.

Cautati dimensionare fose septice din boltari de beton la cele mai bune . Descoperiti boltari de zidarie la preturi reduse (produse). Boltari se pot folosi pentru constructii vile, case, hale, garduri, fose septice, tot ce inseamna zidarie . Printre avantajele foselor septice se poate menţiona că sunt uşor de montat, nu necesită întreţinere, rezistă foarte bine la şocuri, materialul . Intrebarie sunt urmatoarele: 1- Am nevoie de aprobari pentru a construi o fosa septica din beton 2- Fosa are nevoie de hidroizolatie pe interior . Am un teren in afara Bucurestiului, la tara.


Boltarii sunt blocuri de zidarie din beton vibropresat cu destinatia pereti portanti.