vineri, 12 august 2011

Pret curatenie generala

Lista completa de preturi pentru serviciile de curatenie oferite de firma iClean. Vezi aici operatiunile incluse pentru serviciile de curatenie generala. Curatenie Garsoniera 2– 3RON; Curatenie Apartament camere 3– 4RON; Curatenie Apartament camere 400 .

Firma de curatenie preturi mici in Bucuresti gasesti la Curattotal. Menaj la preturi mici, formula creata pentru a beneficia de timp si.


Curatenie de intretinere, Curatenie generala, Curatenie dupa constructor. Pretul minim este valabil pentru un apartament gol, fara obiecte .

Curatenie birouri Preturi curatenie de intretinere zilnica: Birouri, spatii comerciale si industriale, showroom-uri – de la 2. Citeste anunturi firme curatenie, apoi compara cu preturile noastre. Curatenia generala include: aspirarea mochetelor si covoarelor; spalarea geamurilor si a . Curatenie generala - Curatenie LMC - tarife curatenie generala, preturi curatenie, curatenie la domiciliu, oferte curatenie Bucuresti, sector sector sector.


Preturi pentru apartamente curatenie generala:. Curatenia de intretinere se face dupa o curatenie generala, si contine mai putine elemente: Se sterge sticla de . BPClean SRL ofera servicii de curatenie profesionala pentru firme si locuinte in Bucuresti.


Curatenie generala, dupa constructor si de intretinere.