vineri, 5 august 2011

Hotel silva busteni

Hotelul Silva vă așteaptă cu cea mai bună poziție din Bușteni și cu servicii de nereproșat. Pagini similareO gamă variată de opțiuni de cazare, special făcută pentru a mulțumi toți clienții. De la aeroportul internațional Henri Coandă este indicat să luați transportul public până la Gara de Nord din București și apoi să luați .

Rezervari Cazare Hotel Silva Busteni la PRETUL MINIM GARANTAT. PLATA DIRECT LA HOTEL, fara carte de credit ! HOTEL SILVA, PRAHOVA, Romania - Imaginea 1. Hotelul este situat pe drumul spre telecabina Busteni- Babele, catre cota 2200.

Hotel Paraul Rece hotel de stele Această proprietate a fost de acord să facă. Hotelul Silva din Busteni are o pozitie privilegiata la poalele muntilor, langa statia de telecabina spre cota 220 punct . Book Hotel Silva Busteni, Busteni on TripAdvisor: See traveler reviews, candid photos, and great deals for Hotel Silva Busteni, ranked #of BBs . CELE MAI IEFTINE OFERTE REVELION 20ROMANIA HOTEL SILVA ,REVELION BUSTENI 201 HOTEL SILVAREVELION 201 HOTELURI REVELION . Rezervari la cele mai mici tarife fara comision la Hotel Silva Busteni.


Oferte sejururi 20Hotel Silva Busteni sau cazare individual. Tarife de cazare la Hotel Silva: de la 224.


Cat costa o camera la Hotel Silva Busteni si cum poti face o rezervare online sau telefonic. Vezi pe forum cele pareri si impresii ale turistilor care au fost la Hotel Silva Busteni inainte de a face o rezervare!

Informatii hotel Silva Busteni: Situat la poalele abruptului Caraiman, la minute de telecabina Busteni - Babele. Hotelul Silva este amplasat in statiunea Busteni, pe strada Telecabinei , la poalele Masivului Caraiman, la o altitudine de 9m, . Hotelul Silva a fost dat in folosinta in anul 1981. Este situat langa punctul de plecare al telecabinei Busteni-Babele catre cota 2200.


Cele mai mici tarife pentru cazare la Hotel Silva Busteni. Hotel Silva de stele dispune de camere matrimoniale sau twin decorate si construite pentru a satisface cele mai exigente cerinte si a oferi relaxarea si confortul .