luni, 22 august 2011

Lada frigorifica auto olx

Camioane - Rulote - Remorci Rulote - Remorci. Lada frigorifica Zanussi ZFC649WAP 5L Clasa A+. Lada Frigorifica Auto 24L Noua Sigilata RACESTE Ani Garantie 12V.

Lada frigorifica auto Zens 12V Litri , dimensiune ext. Electrocasnice - Anunturi gratuite - lada frigorifica auto.


Lada frigorifica auto Litri cu alimentare la 12V ! Ai 2oferte pentru Lada Frigorifica Auto, cu preturi bune, Lei.

Cumpara Lada Frigorifica Auto cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Lada Frigorifica Auto Noua Sigilata RACESTE Ani Garantie 24L Alimentare La Masina V Fabricata In SPANIA Produs De Calitate Izolatie Buna TRIMIT . Schimb sau vand Lada frigorifica aeg capacitate 220ll in stare buna de functionar. Vreau sa achizitionez o lada frigorifica auto pe care sa o car cu mine la drumurile prin tara.


Nu este un lucru ușor să alegi un frigider auto. Compresorul l-am găsit pe olx demontat de pe un tir care a avut accident grav și practic a strivit și lada frigorifică,dar compresorul și controller-ul au scăpat,totuși a trebuit să . Congelator, lada frigorifica magazine, preturi, oferte.


Comparati preturile magazinelor online la Congelatoare, lazi frigorifice gasiti cel mai mic pret, si cumparati . Intra pe astea de vanzari taditionale ; Tocmai , OLX, Okazii , etc.

Se gasesc lazi frigorifice la v cu compresor DanfossBD F, dar noi. Eu cred ca un volum de 60-litri e mai mult decat decent pentru o (auto)rulota.


De vânzare ladă frigorifică Zanussi 3litri preț 9lei negociabil telefon. Uz casnic, Frigorifice, vand frigidere si lazi frigorifice second hand aduse din elvetia . Lada frigorifica Arctic O37+, 3l, A+, Iluminare, Alb la eMAG, pret avantajos. Lada frigorifica auto termoelectrica CoolFun PB2(26l), Waeco 12V este o lada frigorifica ce se poate alimenta la V. Caracteristici si specificatii: - racire .