marți, 16 august 2011

Cos pentru gatit la aburi

Este cea mai sanatoasa metoda de a gati caci nu foloseste nici un fel de. Eu folosesc coşuri tradiţionale de bambus , care sunt excelente pentru gătit la abur şi se pot supra etaja pentru a găti în paralel. Pentru a gati in stil chinezesc sau asiatic si mai ales pentru a obtine gusturile cat mai apropiate de cele originale, nealterate, avem nevoie in .

Cos din bambus pt fiert in abur; corpuri+capac; diametru cm. Vas din policarbonat pentru gatit la aburi in cuptorul cu microunde;. Cos din bambus pentru gatit la aburi, 200mm.


Orez cu legume (gatit la aburi) - Trebuie sa incercati aceasta reteta.

Steamer-ul este o varianta tehnologizata a cosului de. Il adaugam peste ciuperci si bambus si vom lasa wok-ul. Oficial, aparatul de gatit la aburi se numeste steamer si este un sistem de vase (doua, trei sau chiar patru) care . Producator: Tefal Model: VC30Steam 'n Light Caracteristici generale Tip produs Aparat de gatit cu aburi Putere 9W Numar cosuri de gatit Capacitate 10 . Set pentru gatit la aburi marca Kitchen Craft din bambus, 20cm diametru.


Intr-un cos de bambus pot fi gatite atat legume intregi, cat si galuste, ba chiar si file de peste. Atunci cand ne dorim sa gatim la aburi, inseamna . Steamer bambus, cm - Aparat de gatit cu aburi) Folosite cu precadere in cultura asiatica, steamerele din bambus poseda cateva caracteristici unice, . Pagină de startAccesoriiMUB - Mici Ustensile de BucatarieBamboo SteamerCos din Bambus pentru Gatit la Abur, ø cm exterior, ø cm interior, inch.

IKEA - STABIL, Sită pentru gătit în aburi, Mâner detaşabil; permite să muţi uşor vasul deoarece nu se încinge. Se poate folosi cu majoritatea cratiţelor de 2-litri . Cosul este fabricat din 1 bambus natural. Cosul este prevazut cu capac si se foloseste pentru a gati legumele la abur. Cumpara Aparate de gatit cu aburi Deshidratoare online de la eMAG. Aparat de gatit orez Taurus Rice Chef , 7W, vas l detasabil, cos ptr.


Si acasa se poate gati in aburi folosind wokul. Pe fundul sau este fixat un suport (stativ) pe care este asezat un cos.