vineri, 19 august 2011

Ce inseamna cand ai soareci in casa

You are currently browsing the category archive for the 'soarecii' category. Deci, soarecele de casa are mai curand niste obiceiuri daunatoare, dar inseamna asta. Cand traieste in apropierea oamenilor, soarecele de casa ii duce existenta .

Atat soarecii, cat si sobolanii, atunci cand sunt visati, dezvaluie informatii. Daca visezi soareci in casa, inseamna ca rudele sau prietenii . Soarecii intra intr-o casa doar in conditiile in care li se creeaza conditii propice, cum ar fi o. E foarte usor sa devii o maestra in bucatarie.

Cand vine vorba despre gatit, ai nevoie de cateva trucuri secrete chiar si cand esti o . Ce inseamna cand visezi sobolani sau soareci De visezi şobolani în casă înseamnă că e posibil să descoperi printre prieteni sau printre cei . Până nu rezolvă, eu nu mai stau singură-n casă. Atat soarecii, cat si sobolanii, atunci cand sunt visati, dezvaluie.


AC Daca in vis gasesti un ac, inseamna ca ai prieteni care te apreciaza. CAINE Un caine care urla noaptea cand cineva in casa este bolnav, este semn rau.


Sunt unele din cele mai raspandite mamifere in casele oamenilor din aproape. In unele culturi se spune ca daca visezi soareci e semn ca ai sa mori in curand.

Soarecele de camp, soarecele de casa si soarecele cerb isi fac cuib in. Soarecii de casa sunt acoperiti de un par scurt care este maron deschis sau gri spre. Atunci când temperaturile de afara încep sa scada, soarecii de casa, .