marți, 23 august 2011

Suport vase plastic pret

Comanda on-line suportul de vase din material plastic rezistent sau din inox, calitate superioara, la cel mai bun pret de pe piata. Descoperiti suport vase la preturi reduse (produse). Comparati preturile magazinelor online la Uscatoare vase gasiti cel mai mic.


Compara preturile la Scurgator Vase, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Compara preturile la Suport Vase, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine.


Suport vae cromat pliabil, tava din plastic, producator Zeller Germania. Suport vase pliabil Zeller bambus 24x35xcm.

Aceasta categorie nu contine nici un produs! Preturi pentru ACCESORII BUCATARIE INOX de la lei. Etajera din plastic cu rafturi, x x cm.

Tava din material plastic transparent destinata echiparii picuratoarelor Studio Cucina cu codul. Zilnic avem reduceri de preț la mai mult de 5din cele mai importante produse.


Picurător vase - scurgător vase cu ramă AL 900mm gri . Scurgatoare vase bucatarie, oferte si pret scurgator vase bucatarie. Preturi si oferta de produse din gama suport de vase inox din toate. Suport de vase dublu Suport de vase realizat din fier-cromat ce. Organizarea spatiului din bucatarie devine mai simpla cu suport de tacamuri si uscator vase plastic. Pretul include TVA , Pretul nu include cheltuielile de livrare.


Uscator de vase plastic cu capac prevazut cu sistem de drenaj. Descriere produs: Uscator vase etajat cu tava Plastic , imitatie impletitura tip ratan , maro wenge cu bej.


Scurgator-picurator de vase -Va invitam sa folositi filtrul din partea stanga pentru a gasi cat. TAVA SCURGATOR PLASTIC HAFELE CORP 6MM 544.