vineri, 19 august 2011

Perdele catalog pascani srl

DEPASCANI, calitate garantata la preturi accesibile. Perdele de Pascani, fete de masa de Pascani si mileuri de Pascani. Pagini similarePerdele siretul calitate excelenta.

GMC ELECTRIC SRL din craiova comercializeaza ghirlande si perdele luminoase cu led-uri pentru decoratiuni . Partea de sus este gata croita pentru a fi introdusa pe bara galeriei; Tivul de jos este finisat si necesita doar croirea lateralelor; Materialul se intretine usor si . Personalizăm materialele în funcție de modelul clientului, ne jucăm în orice fel cu broderiile, cu marginile pledurilor, cu felul de-a prinde magneții perdelelor, . Perdele si draperii ce infrumuseteaza si innobileaza orice casa.

Noi iti oferim consultanta specializata pentru a-ti transforma visele in realitate. Rezultate pentru Perdele în Paşcani ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Paşcani care oferă Perdele.


Este produsa de firma Siretul Pascani, fiind de o calitate foarte buna Este produsa de firma Siretul Pascani, . Resitex ~ magazin online care va ofera perdele, draperii, accesorii perdele si materiale textile de cea mai buna calitate la cele mai avantajoase preturi.