miercuri, 31 august 2011

Pomi fructiferi pdf

Pomi, arbuºti fructiferi, cãpºun – Ghid tehnic ºi economic“ a fost finanþatã de cãtre. Pregătirea terenului în vederea plantării pomilor şi arbuştilor fructiferi. De-a lungul timpului, importanţa tăierii pomilor era apreciată în mod diferit.


De- seori unii vârstnici susţin că: pe vremuri nu am tăiat, nu . Sfaturi privind taierea pomilor fructiferi. Operatiile care se utilizeaza in mod obligatoriu pentru formarea si intretinerea coroanelor sunt: taierea si schimbarea . Tăierea pomilor fructiferiConform lui Mohácsy Mátyás tăierea pomilor fructiferi „este o operaţiune de cultivare prin care se taie în.


Tăierile la pomii fructiferi se fac, în general, in perioada de repaus, toamna. Taierile de formare - se aplica pomilor tineri, de la plantare pana la intrarea pe rod. Modernizarea tehnologiilor de înmul ire a speciilorde pomi, arbuști fructiferi și căpșun prin micro și macropropagare”.


LUCRĂRI DE ÎNTREŢINERE A POMILOR ŞI ARBUŞTILOR. Complexe de tratamente fitosanitare la pomi şi arbuşti fructiferi…………27. Operatiile care se utilizeaza in mod obligatoriu pentru formarea si intretinerea coroanelor sunt: taierea si schimbarea. REPUBLICA POPULARĂ ROMANA TĂIEREA POMILOR.


Cuziurin conchide: „Cauza principală a pieirii in masă a pomilor fructiferi în perioada . Carti agricole gratuite pentru gradinarit si agricultura. Carti de taierea pomilor, flori, ceapa, pomi fructiferi, arbusti fructiferi.