luni, 8 august 2011

Prosperitatea casei

Foloseste metodele inteligente cu banuti Feng Shui, pentru a atrage energia bunastarii si a abundentei Elementele Feng Shui de acasa sau de la birou nu iti . Nimeni nu ar fi banuit ce poate aduce prosperitatea! Este indicat ca salvia sa nu lipseasca din casa nimanui, iar cel mai bun loc pentru ea .

Intemnitarea financiara face ca prosperitatea si cariera ocupantilor sa. Astfel, desi Feng Shui-ul nu are legatura cu decorarea casei, dupa cum . Fiecare dintre noi o cautam chiar daca nu o putem defini. Ce inseamna prosperitatea pentru fiecare .

Portofelul este casa banilor, iar banilor nu le place sa fie tratati prost. Negrul simbolizeaza apa, iar apa reprezinta abundenta si prosperitate.


Acest sector al casei dumneavoastre vă guvernează banii și modul în care. Culori pentru prosperitate – Aceste culori are 'prosperității' sunt mov, roșu și . Elementele Feng Shui te ajută să ai de partea ta energia pozitivă care îţi aduce bani, prosperitate şi oportunitate în plan . Cum sa atrag prosperitatea si norocul financiar in viata mea?


Etalează această imagine în casă ori la birou, înconjurată de multe lingouri de aur, ca să întâmpini norocul enorm de prosperitate.