miercuri, 24 august 2011

Casa reims brasov

Brașov, la minute de strada Republicii și de aleea de promenadă de sub Tâmpa. Casa Reims își întâmpină într-o atmosferă caldă și prietenoasă toți . Pagini similareTraducerea acestei paginiA frame of hospitality in time… in the historical center of Brasov.

Casa Reims welcomes in a warm and friendly atmosphere all guests who like the old mansion . Una dintre alegerile noastre de top din Braşov. Casa Reims se află în Brașov, într-o clădire istorică din anul 193 la 3de metri de Bulevardul Republicii, și a . Găsiţi cea mai ieftină ofertă de cazare pentru Pensiune Casa Reims din Brașov.

Strada Castelului 5005Brașov România Pensiune. Casa Reims se află în Brașov, într-o clădire istorică din anul 193 la 3de metri de Bulevardul Republicii, și a fost inaugurată recent, în luna martie 2014. Casa Reims se află in centrul istoric al Brasovului, la poalele Tampei si a fost inaugurată recent, în luna martie 2014. Casa imbina designul modern cu elemente . See more of Casa Reims Brasov by logging into Facebook.


Message this Page, learn about upcoming events and more. Casa Reims welcomes in a warm and friendly atmosphere all its guests that who like the old mansion concept that preserves pieces of history. Read real reviews, guaranteed best price.


Special rates on Casa Reims in Brasov, Romania.