luni, 22 august 2011

Sanotechnik showroom

Cu ajutorul configuratorului online Sanotechnik iti poti planifica aspectul baii. Sistemul de montaj Quick-Line pentru cabine de dus este o marca a Sanotechnik.


Gama completa pentru baia ta la cele mai bun raport pret-calitate de pe piata: cabine cu hidromasaj, cabine si cadite simple, seturi de dus, lavoare si baterii.

Sanotechnik, Cabine dus, hidromasaj, radio, lavoare pe blat, cada baie, boluri, vase wc, seturi dus, baterie,baterii,bideu,oglinzi,accesorii baie,piese schimb . Cu ajutorul configuratorului online Sanotechnik iti poti planifica aspectul baii tale de vis,in pasi . Compania Sanotechnik International este o companie din domeniul articolelor sanitare de baie si comercializeaza urmatoarele produse.

Rezultatele cautarii pentru pret obiecte sanitare SANOTECHNIK. Roca by Delta Design: un nou showroom pentru baia dvs. Adrese, persoane de contact, telefoane SANOTECHNIK COM RUMANIEN Sediu principal Tancabesti, Com. Cumpara Cazi, cabine dus si accesorii SANOTECHNIK de la eMAG la preturi avantajoase. Gala sau compozit…nu chinezariile de la Aqua sau Sanotechnik. Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati? Deante (263); OBI (67); Sanotechnik (500).


Cabina de dus Sanotechnik Design N13semirotunda, Cabina de dus semirotunda Sanotechnik T100C. Serie fantasy - Producator: sanotechnik - pret mic negociabil livrare super rapida.


Comercializeaza cazi de baie, cazi si cabine cu hidromasaj, minipiscine, cadite de dus, dusuri si accesorii, baterii, cabine de dus, mobilier de baie, accesorii de . Sanotechnik Lavoar ceramic pentru mobilier K821. In showroom-ul din Calea Septembrie sunt expuse ambiente de baie, unde clientii pot viziona produse .