marți, 23 august 2011

Romstal pipera

Pipera Ilfov( cu intrare prin str Emil Racovita). Noua filala Romstal Pipera a fost extinsa cu 5mp, modificandu-se astfel suprafata magazinului, expozitiei si depozitului.

Orar: LUNI-VINERI: 08:– 18:SAMBATA: 08:00 . Vino la Romstal Pipera pentru a beneficia de noile reduceri! Doar la Romstal Pipera ai parte de cele mai bune preturi la cabinele de dus.


Mobila Romstal in Bucuresti - programul de lucru, telefon si adresa magazinelor.

Cele mai bune oferte de catalog Romstal din Vidra, Sos. Pipera Ilfov( cu intrare prin str Emil Racovita): descopera toate produsele la .

Vodafone Pipera, in spatele magazinului Romstal , pe strada Emil Racovita nr. Am sunat la Romstal astazi sa fac rezervare pentru o baterie de cada si doua de lavoar. Mi s-a spus ca in Pipera, unde voiam sa merg, mai au doar o bucata din . Vila dormitoare, camere in Pipera, Complex Rezidential - Romstal, suprafata 1mp - 813RUN2527 agentia CASA TRANSIMOB . PRET DE INCHIRIERE: Pret total: 8EUR NEPLATITOR . Pipera Romstal store in less than months reached a place in sales in the . Este pagina care va directioneaza catre distribuitorii firmei . TOYOTA, SWAN BUSINESS PARK, CUBIC OFFICE BUILDING, AUTOKLASS PIPERA, ROMSTAL PIPERA .