marți, 16 august 2011

Tartacute comestibile

Tartacuta se regaseste in aceeasi familie botanica cu: Pepenele verde, Pepenele galben, Castravetele, Dovleacul comestibil, Dovlecelul . CUCURBITA maxima Turks Turban - Tartacute comestibile Seminte Legume si plante aromatice Descriere: Soi vechi, cu plante viguroase,cu fructe deosebit de . Toate plantele comestibile pentru gradina.

Tartacute sau Tigve – Cucurbita pepo→ Tigve,. Din ceilalti, eu stiam de tartacute rosii comestibile, ca denumire, i-am tinut de frumosi, pana spre . Salutare, m-ar interesa si pe mine niste tartacute sau tigve? Plantă târâtoare sau agățătoare din familia cucurbitaceelor, cu flori albe, cu frunze lunguiețe, roșii și cu fructe comestibile .

Plantă târâtoare sau agăţătoare din familia cucurbitaceelor, cu flori albe, cu frunze lunguieţe, rosii si cu fructe comestibile . Tartacute Pear Bicolor-Cucurbita pepo,produce fructe in forma de para,de. Tartacuta este de fapt un dovleac, de dimensiuni mai mici. Dar chiar daca face partea din aceeasi categorie, aceasta nu este comestibila. Gabiuta ce Cosanzeana draguta a iesit dintr-o tartacuta.


Tărtăcuţele de cele mai variate forme, mărimi şi culori reprezintă podoabe de. Acum cativa ani cand eram prin Vama Vache la Bibi Bistro, ma uitam la felinarele facute din tartacute si ma gandeam ca mi-ar fi placut si mie sa . Va asteptam cu tartacute comestibile printre raze de soare si picaturi de ploaie,cu detalii si retete culinare de .