luni, 8 august 2011

Aditiv plastifiant beton

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ADITIVI PENTRU BETOANE SI MORTARE. Preturi pentru ADITIVI PENTRU BETOANE SI . Aditiv care permite reducerea conţinutului de apă a betonului fără ca totuşi să fie redusă lucrabilitatea sau care creşte .

Fluidizant pentru beton de consistenţă normală şi pentru beton impermeabil. Plastifiant utilizat la producerea betoanelor cu rezistenţe mari la ploaie şi . Aditiv super-plastifiant pe bază de polimeri acrilici.


Aditivi beton - pret mic negociabil livrare super rapida.

Aditiv fluidizant BV-1la kg Plastifiant pentru beton cu aplicabilitate universala, folosit pentru obtinerea de betoane de transport de consistenta normală si . Se utilizeaza la prepararea betoanelor impermeabile, adaugat in masa betonului imbunatateste si lucrabilitatea acestuia. Sika ofera aditivi pentru imbunatatirea calitatii betoanelor precuplastifianti, acceleratori de intarire, intarzietori de priza, aditivi antiinghet etc.


Aditivi pentru beton - substanțe care acționează în mod fizico-chimic în reacția cu cimentul, pentru. Accelerator de priza, aditiv antiinghet pentru beton si mortare de ciment.


Aditiv plastifiant si impermeabilizant (ASTM C-494: Tip A).