vineri, 26 august 2011

Portelan sighisoara

Gama completă de produse şi servicii a companiei S. Pe lîngă producătorii de porţelan,ceramica,faianţa şi a cahlelor pentru sobe de teracotă acordăm o atenţie cuvenită partenerilor cu . Produse şi servicii: ceramică de menaj, farfurii, platouri, cesti, boluri, ceainice, cafetiere, suporturi . O fabrică din Sighişoara cu o istorie de de ani aprovizionează cu. Stimet”, Fabrica de porţelan „Artfil” şi Fabrica de ceramica . Fondata in anul 195 in orasul Sighisoara, fabrica de faianta menaj CESIRO este continuatoarea traditiei. Denumirea CESIRO - Ceramica, Sighisoara, Romania - a primit-o la ianuarie 19odata cu desprinderea .

Peste de ani de tradiție în producția de porțelan se regăsesc în fiecare din obiectele. Daria Serviciu de Masa Platinat din Portelan Persoane. Arta - Obiecte de colectie Sighisoara - Anunturi gratuite - portelan. Sighisoara Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu obiecte Antice.


POLITIA ROMANA,CURCAN,PORTELAN SAWELY SIGHISOARA VINTAGE. Alege din oferte pentru portelan sighisoara. Portelan sighisoara - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.