joi, 11 august 2011

Cazare la munte cu piscina si loc de joaca pentru copii

Iti recomand cateva locatii de cazare munte cu loc de joaca pentru copii. Sunt si cateva hoteluri care ofera cazare la munte cu piscina.


Selectionate si verificate de echipa noastra, cu comentariile vizitatorilor.

Servicii: Piscina, Internet, Gratar in curte, Loc de joaca pt copii, Terasa sau foisor, . Complexul dispune de doua piscine exterioare din care una incalzita, piscine si spa interioare, loc de joaca pentru copii – tir cu arcul, parc . Indiferent de vreme, copiii isi pot consuma energia folosind locurile de joaca. Familiile cu copii apreciază și spatiul generos al camerelor.

Hotelul Clermont dispune de o piscină încălzită, loc de joacă pentru copii, centru . Loc de joaca pentru copii - Agrement Locul de joacă se afla in gradina si este permis. As dori sa merg in august undeva la munte cu copiii (si ani) si as vrea ceva. Au toate dotarile necesare, loc de joaca pentru copii si gazdele sunt.


Am fost cazati in Sinaia (2007) la o pensiune care avea piscina, dar din . Galerie foto locuri de joaca si piscina outdoor. Pensiunea Găinuşa de Munte din Cheia se află la km de Mănăstirea Cheia, Muntele Roşu, trasee de.