luni, 15 august 2011

Mur de cultura

Atunci cand ne referim la tehnologia de cultura pentru mur trebuie sa ne gandim in primul rand la teren. Afaceri cultura murului fara ghimpi Descoperiti cum sa va infiintati propria cultura de mure, dar si secretele care stau la baza succesului unei . Am o plantatie de 1de butasi de mur, cumparat acum ani de la nea.

Infiintarea unei plantatii de mur este profitabila, dar nu la indemana oricui. Murele de cultură nu trebuie să aibă spini, aşa cum are murul . In absenta lor sau daca nu sunt efectuate la timp, cu toate ca este vorba despre mure de cultura, arbustii sunt totusi plante infestante, la fel ca suratele salbatice . Va furnizam mure de cultura din plantatia proprie!

Descoperiti sfaturile noastre despre cultura murului fara ghimpi si cultura de mure in general! Aflati acum totul despre tehnologia de cultura a murului, de la plantare la intretinere si lucrari specifice! Murul este specia horticola arbustiva care in tara noastra este inca putin extinsa in cultura dar care cunoaste . In absenta lor sau daca nu sunt efectuate la timp, cu toate ca este vorba despre mure de cultura, arbustii sunt totusi plante infestante, la fel ca .

Am plantat zmeur şi mur pe aproximativ un hectar”, a spus Andreea. Cultura de zmeura si mure: Gabriel Achim, un tanar de de ani, a investit 5. Afacere mică, dar profitabilă: cultura murului. Distanța dintre rândurile de mure ar trebui să fie cam de m, între tufe – – m și trebuie . Cultura ecologica a murului (Rubus sp): Murele sunt solicitate tot mai mult ca fructe.


Forma fructelor si a frunzelor la mur, precum si proprietatile lor terapeutice, . PEPINIERA BANAT va ofera drajoni de mur cu si fara ghimpi, din soiuri diferite,. Clientilor nostri le oferim si articole publicate de noi privind cultura murului.


Aflati acum, totul despre infiintarea unei culturi de zmeur si mur! Costul butasilor, al sistemului de irigare si al intretinerii! Tehnici de plantare, soiuri de mur si zmeur, indicatii de plantare.


PEPINIERA BANAT va ofera drajoni de mur cu si fara ghimpi, din soiuri diferite, cu fructul mare, din categoria biologica certificat, plant.