vineri, 5 august 2011

Ficus elastica

Ficus Elastica este cea mai cunoscută şi mai răspândită specie de ficus, foarte utilizată ca plantă de interior. FICUSII (Ficus benjamina, Ficus elastica) - Ingrijire, Inmultire, Intretinere-taiere-fertilizare-udare; Specii, Boli Daunatori, POZE.


Ficus Elastica Robusta este o planta decorativa prin frunzele mari si lucioase ce decoreaza bine spatiile cu lumina multa.

Ficus elastica, the rubber fig, rubber bush, rubber tree, rubber plant, or Indian rubber bush, is a species of plant in the fig genus, native to northeast India, Nepal, . Ficusul este una dintre plantele decorative cel mai des intalnite in. Ficus Lyata – este nativ din Africa, are frunzele foarte mari, si este cultivat preponderent in aer liber. Ficus Elastica – cunoscut si sub denumirea de arborele de .

Ficusul este planta mea absolut preferată, poate din cauza faptului că a jucat un rol important, în trezirea interesului meu pentru plante şi . Ficus Elastica Ficusul este planta ornamentala lemnoasa arborescenta sau agatatoare. Ficus: o planta de apartament care poate fi atacata de boli iar la. Ficus Elastica – cunoscut si sub denumirea de arborele de cauciuc si este . Ficusul trebuie tinut iarna in camera cea mai luminoasa si cat mai aproape de fereastra, iar vara se are grija sa se fereasca de soarele prea .