miercuri, 24 august 2011

Seminte de rosii extratimpurii

Prekos F– gr – Seminte de rosii extratimpurii Bulgaresti pentru sere si solarii. Seminte de tomate nedeterminate extratimpurii.

Lady Rosa F seminte de rosii extratimpurii, calitate excelenta, tomate cu crestere nedeterminata pt sere si solar, gust dulce al fructelor. Seminte de rosii, crestere nedeterminata, seminte de tomate timpurii, cu gust dulce, rezistente la transport si depozitare, pt sere si solarii, camp.


Cele mai timpurii tomate, seminte de tomate hibrizi extratimpurii Polfast F olandeze, productive, determinate. Tare din spate vin si variantele de tomate extratimpurii propuse de.

In situatia in care semintele de tomate Optima Fsunt indisponibile, . Seminte de tomate cu crestere nedeterminata, rosii cu gust, tomate. Soi de tomate timpurii cu crestere nedeterminata pentru culturi in camp sau spatii protejate . Seminte de rosii semideterminate timpurii, tomate cu crestere semideterminata, pt sere solarii, fructe colorate rosu intens, productivitate ridicata.


Seminte tomate Petula F- Rosii timpurii, recomandate pentru cul. Seminte tomate Attiya F- Rosii extratimpurii, foarte productive.


Seminte de rosii bulgaresti, seminte rosii bulgaresti, seminte rosii Prekos, rosii Precos, seminte de rosii,. RIYA F– Seminte de rosii semitimpurii, timpurii.