miercuri, 24 august 2011

Sarpanta lemn pret

Amenajari exterioare preturi manopera montaj acoperis. Sarpanta simpla din lemn ecarisat (inclusiv invelitoarea).

Sarpanta simpla din lemn(inclusiv invelitoarea). Preturi manopera constructii sarpante si lucrari de dulgherie 2015-2016.


Pret sarpanta acoperisului executata din lemn ecarisat sau cioplitura de rasinoase, cu ferme puternice pe scaune, cu deschideri pana la m, mp, 51.

Sarpanta industrializata asamblata cu placi multicui (sudura in lemn multipunct) VS Sarpanta. Garantia lucrului bine facut, siguranta, pret competitiv.


LISTA CU PRETURI PENTRU MANOPERA LUCRARI DE CONSTRUCTII. Va recomandam ca inainte de a va comanda casa . Dacă înmulţim cu 6de lei, cu tot cu manoperă, ajungem la un preţ de de . Doresc sa fac acoperisul (sarpanta si astereala) unei case noi. Executam orice fel de acoperis la preturi foarte avantajoase.


Sistem sarpanta pod lemn acoperit cu tabla zincata Modoalitatea. Sarpante simple din lemn + invelitoare, 50-8 mp.


Toate aceste avantaje fac ca sarpanta dumneavoastrã sa fie mai sigurã ,mai spatioasã si la un pret foarte atractiv in raport cu tehnologia traditionalã, costurile . Sipca pentru acoperis - pret mic negociabil livrare super rapida. Cea mai ieftina optiune pentru sarpanta este cea din lemn, in timp ce.


Preturi in constructii 201 orientative, pe categorii de lucrari si.