miercuri, 31 august 2011

Culoare dormitor feng shui

Fiecare culoare apartine unui anotimp si unuia din cele cinci elemente Feng Shui. Se pot folosi si culori mai puternice pentru dormitor dar . Care este forma norocoasa a dormitorului Feng Shui ?

Citeste-l si spune-mi si mie : ce culoare Feng Shui ti-ai ales in dormitor? Care sunt principiile Feng Shui, Care sunt cele mai importante elemente.


Un dormitor cu un Feng Shui bun este gandit pentru a va ajuta sa dormiti mai bine si se. Potrivit Feng Shui, culorile calde care amintesc de tonurile pielii sunt .

Trucuri de amenajare pentru o energie mai buna. In filosofia feng shui, dormitorul trebuie sa emane o energie pozitiva si relaxanta. Amenajarea dormitorului Feng Shui Foloseşte culori cât mai Yin, bineînţeles şi în funcţie de preferinţele tale. Alege culorile Feng Shui potrivite pentru energiile din casa ta. Dormitor albastru cu alb Dormitor bej cu portocaliu. Dormitorul trebuie sa fie zugravit in culori pastel. Evitati canapelele sau paturile de culoare rosie.


Din acest motiv, dormitorul trebuie să fie confortabil, intim, relaxant şi odihnitor. Dormitorul Feng Shui ideal se poate realiza prin culoare, lumină .