luni, 29 august 2011

Aparat de spiralat legume forma taitei sau chips

Prezentare video Aparat de spiralat legume forma taitei sau chips WESTMARK . Masina de taiat Spiromat, marca Westmark, pentru fructe si legume fabricata din plastic de inalta calitate si otel inoxidabil. Cumpara Aparat de spiralat Fellowes Starlet online de la eMAG la pret avantajos.

Selector pentru format Asau A- Manerul lung . Taietor Fructe si Legume à n Spirale, Instrument de taiat legumele in forma de spirala. Razatoare legume spiralate Spiralfix - razatoare pentru legume, spirala . Toate folosesc DOAR fructe și legume, crude sau foarte puțin preparate termic.

Cu ajutorul acestui aparat poti taia legumele in forma de spaghete. Intructiuni de folosire: decojeste morcovul sau dovlecelul, taie capetele. Iubiti cartofii prajiti sau chipsurile si credeti ca aceasta leguma nu mai are niciun secret culinar? Decojitor inox de legume lungi si subtiri 14xcm, origine Italia. Ustensila in forma de inima pentru pepene 19. Aparat plastic spiralat tip taitei 24xcm, origine Italia.


Am folosit pentru spiralare un aparat identic cu cel de mai jos, care se poate gasi. Conserve de iarna - deshidratarea legumelor si fructelor.