marți, 2 august 2011

Plantarea zmeurei

Murul si zmeurul sunt plante care sunt plantate frecvent in gradinile de acasa. Sunt considerate a fi din clasa maracinilor, au o crestere puternica si viguroasa, . Zmeura este una dintre cele mai indragite fructe.

Doar la auzul cuvantului zmeura parca incepem sa simtim aroma inconfundabila a acestui . Plantarea butasilor de mur si a drajonilor de zmeura se face toamna si primavara. Noi recomandam plantarea toamna dupa caderea primei . Plantarea zmeurei toamna implica o ingrijire minimala, cu sansa unui rod imbelsugat in anul ce urmeaza.

Plantarea zmeurei este o tentatie mare pentru orice gradinar iscusit, insa trebuie sa cunosti din timp cateva trucuri utile care sa te ajute sa obtii . Plantare simpla, mranita + pamant de deasupra sfaramat + apa = mocirla, radacinile taiate la varfuri. Permacultura aplicată: Tot ce trebuie să știi despre cultura zmeurului Am aflat de la cultivatorii cu.


Am aflat de la cultivatorii cu experienta ca plantarea zmeurei de toamna garanteaza o recolta bogata, plante sanatoase si viguroase. Perioada optimă pentru plantarea zmeurei este cu siguranță toamna. Se recomandă să alegeți sfârșitul lunii septembrie sau octombrie . Etichete: butasi de zmeur, cresterea zmeurei, taierea la meur.


Plantarea zmeurei se poate face primavara devreme sau toamna.